Uw browser versie is niet langer ondersteund door Postcode Loterij Buurtfonds!

Om Postcode Loterij Buurtfonds en al zijn functies te kunnen gebruiken, moet u een recente browser gebruiken. Om uw huidige browser te upgraden of om een nieuwe te installeren, gebruik de volgende iconen.

Microsoft Internet Explorer Google Chrome Apple Safari Mozilla Firefox

Tips bij het invullen van het online aanvraagformulier:
 

  • Zorg dat je een bankafschrift bij de hand hebt van de organisatie die de aanvraag indient (deze mag niet ouder dan 3 maanden zijn).
  • Je kunt de aanvraag tussentijds opslaan en later afmaken.
  • Kom je er niet uit? Ga dan naar de onze Vragen en contact pagina. Via deze pagina kun je ook contact met ons opnemen.
  • Als een aanvraag niet binnen 30 dagen is ingediend, wordt deze verwijderd. Je kunt daarna weer een nieuwe aanvraag indienen.
  • Het is niet mogelijk om meerdere projecten in te dienen. Wij financieren maar één buurtproject per organisatie, per 365 dagen, met uitzondering van 'Met je buurt de winter door' aanvragen.

Mijn Postcode Loterij Buurtfonds

Welkom op Mijn Postcode Loterij Buurtfonds! Hier kunnen jullie een account aanmaken en vervolgens een aanvraag indienen en beheren. Ook geven wij feedback op jullie aanvraag via het account.
 

Wij nemen het hele jaar door aanvragen in behandeling. Check, voor jullie een aanvraag doen, of het buurtproject voldoet aan onze criteria. We zullen jullie aanvraag en alle bijbehorende informatie uiteraard vertrouwelijk behandelen. Wij werken volgens de Europese privacyrichtlijnen.
We kijken uit naar jullie aanvraag!

Het Postcode Loterij Buurtfonds team